«Народний фронт» розбудовує свої організації на Київщині
середа, 11 березня 2015, 16:31

Партія «Народний фронт», яка отримала на Київщині переконливу перемогу під час виборів до Верховної Ради України, активно розбудовує партійні осередки на місцях.

Партійні офіси та організації створюються в кожному районному центрі і містах обласного значення, повідомляє прес-служба київського обласного осередку партії.

Наразі вже обрано 19 голів місцевих організацій партії «Народний фронт». Процес реєстрації первинних організацій знаходиться на фінішній прямій. 

«Партійне будівництво ми розпочали з того, що залучили до партійних лав лідерів громадської думки, людей, які користуються авторитетом серед населення», - сказав голова Київської обласної партійної організації «Народний фронт» Олександр Присяжнюк.

«На сьогоднішній день маємо чимало заяв про вступ до партії пересічних громадян. Переконаний, що «Народний фронт» має об’єднувати справжніх патріотів держави, які своїми діями сприяють розвитку України, розбудові демократичного суспільства та наближенню до європейських стандартів якості життя», - наголосив він.

Олександр Присяжнюк підкреслив, що пріоритетом для «Народного фронту» Київщини є соціально-економічний розвиток регіону, підвищення життєвого рівня мешканців області та високих стандартів їхнього соціального захисту.

Після завершення формування місцевих осередків Київська обласна організація політичної партії «Народний фронт» має намір провести партійний з’їзд, під час якого буде окреслено пріоритети в діяльності на найближчий період.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua