Глава Уряду сподівається на ухвалення протягом трьох місяців усіх законів, які дозволять Україні піднятися в рейтингу легкості ведення бізнесу (фото, відео)
четвер, 12 березня 2015, 12:44

Необхідно досягти суттєвого підняття України в рейтингу Світового банку  Doing Business (Рейтинг легкості ведення бізнесу), «щоби вже з 2016 року залучити іноземного інвестора», - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк під час публічного звіту Кабінету Міністрів України про сто днів діяльності в четвер, 12 березня.

За його словами,  завдання, які стоять перед Урядом і Парламентом щодо дерегуляції, повинні бути виконані протягом поточного року.

 «Зрозуміло, що в поточному році складно залучити приватний капітал. Доти, доки ситуація на Сході України буде розгойдуватися Російською Федерацією та російськими терористами, ми отримаємо підтримку виключно від міжнародних фінансових організацій - Міжнародного валютного фонду, Світового банку, Європейського банку реконструкції та розвитку. Але після них піде приватний інвестор, і він повинен зрозуміти, за якими правилами він іде», - наголосив Глава Уряду.

Арсеній Яценюк висловив сподівання, що за три наступні місяці будуть ухвалені всі закони, «які дадуть можливість суттєво Україні піднятися в рейтингу Doing Business і довести ще раз, що ми не говоримо про реформи, а ми їх робимо».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua