Арсеній Яценюк: США надасть 26 мільйонів доларів на створення нової моделі дорожньої поліції та реформу МВС (відео)
четвер, 12 березня 2015, 13:19

13 березня Міністром внутрішніх справ України буде підписана угода з американськими партнерами щодо надання технічної допомоги в розмірі 26 мільйонів доларів США на створення нової моделі дорожньої поліції в Україні та реформу МВС. Про це повідомив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк під час публічного звіту Кабінету Міністрів України про сто днів діяльності в четвер, 12 березня.

«Це те, з чим стикається кожен громадянин країни - безпека на дорогах і на вулиці», - сказав він.

Глава Уряду нагадав, що вже розпочата реформа МВС, яка передбачає скорочення чисельності працівників Міністерства, «але одночасно збільшення як ефективності, так і заробітної платні в системі МВС для рядових міліціонерів»: «Ми по-іншому корупцію не подолаємо».

У поточному році, підкреслив він, в Україні повинна з'явитися «нова якісна українська поліція, яка стане взірцевою поліцією і відповідатиме європейським стандартам».

Глава Уряду висловив переконання, що МВС буде ефективне в реалізації цієї реформи до кінця поточного року.

Арсеній Яценюк також підкреслив, що в минулому році під керівництвом Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова і тодішнього командувача Національної гвардії України, Міністра оборони України Степана Полторака «була створена з нуля Національна гвардія держави».

«У поточному році ми також будемо займатися модернізацією, оновленням складу Національної гвардії», - наголосив Глава Уряду.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua