Арсеній Яценюк: Ключові завдання Мінсоцполітики на цей рік - субсидії, допомога учасникам АТО та тимчасово переміщеним особам (відео)
четвер, 12 березня 2015, 14:55

Три ключові завдання Міністерства соціальної політики до кінця поточного року: ефективний розподіл коштів на субсидії для малозабезпечених громадян, допомога учасникам АТО та тимчасово переміщеним особам. Про це заявив Прем’єр-міністр України, лідер Політичної паgтії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у четвер, 12 березня, під час публічного звіту Кабінету Міністрів України про сто днів діяльності.

«24.5 мільярдів гривень, виділені в Державному бюджеті України на субсидії для малозабезпечених громадян, повинні дійти до кожної людини», - наголосив Арсеній Яценюк.

Він висловив вдячність Міністрові соціальної політики України Павлу Розенку за рішення щодо максимального спрощення надання субсидій для громадян.

Ще одне завдання, за словами Глави Уряду, - допомога тимчасово переміщеним особам, у тому числі й в  працевлаштуванні.

Надважливим Арсеній Яценюк назвав завдання з допомоги учасникам антитерористичної операції: «Медична допомога, протезування, реабілітація, працевлаштування і обов’язково - надання відповідного статусу».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua