На Хмельниччині завершено процес утворення місцевих організацій «Народного фронту»
понеділок, 16 березня 2015, 12:12

В Хмельницькій області завершено перший етап процесу розбудови партійної організації політичної партії «Народний фронт».

Як повідомляє прес-служба обласного осередку партії, відбулися установчі збори в двадцяти районних центрах та шести містах обласного значення, на яких було прийнято рішення про створення 26-ти міських та районних організацій партії та обрано Ради партійних організацій. 

Наразі триває процес реєстрації партійних осередків.

Найближчими днями усі місцеві утворення партії отримають свідоцтва, чим буде завершено перший етап партійної розбудови.

В партійних рядах Хмельниччини депутати обласної, районних та міських рад, представники приватного бізнесу і працівники державних підприємств, установ і організацій, виробничники, аграрії, освітяни і лікарі.

«Ми формували команду таким чином, щоб мати своїх авторитетних представників серед усіх верств та соціальних груп. Адже саме наші партійці в сьогоднішній, такій не простій для країни ситуації, є чи не єдиними каналами, які здатні донести до пересічного українця об’єктивну, не спотворену замовними медіа інформацію про дії і кроки Прем’єр-міністра і Уряду, що спрямовані, в першу чергу, на стабілізацію економіки держави», - наголосив голова Хмельницької обласної організації партії «Народний фронт», народний депутат Олександр Ксенжук.

За його словами, формування Ради обласної організації партії відбувалось за тим же принципом.

«Члени Ради курують по три місцеві партійні організації саме в тих містах і районах області, які вони знають найкраще, чия специфіка і проблематика їм максимально відома, де їх авторитет серед населення і, в тому числі, серед однопартійців найвищий», - додав Олександр Ксенжук.

Наступним кроком «Народного фронту» Хмельниччини, за його словами, є прийом до партійних лав тих, хто висловив таке бажання та своєю громадянською позицією і конкретними справами довів право стояти під прапором «Народного фронту».

«Водночас перед партійною організацією Хмельниччини стоїть наступне завдання – утворення первинних партійних осередків, які згодом мають відіграти вирішальну роль у чергових місцевих виборах, забезпечивши своїм однопартійцям можливість представляти інтереси громади в органах місцевого самоврядування», - зазначає прес-служба. 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua