Уряд пропонує Парламенту розглянути законопроекти про спрощення ведення бізнесу, - В'ячеслав Кириленко (відео)
понеділок, 16 березня 2015, 13:47

Цього пленарного тижня Кабінет Міністрів України пропонує Верховній Раді розглянути 20 урядових законопроектів.

Про це на засіданні Погоджувальної ради Парламенту заявив Віце-прем’єр-міністр – міністр культури, представник «Народного фронту» В’ячеслав Кириленко, повідомляє прес-служба Кабміну.

«Ми пропонуємо розглянути двадцять урядових законопроектів, зокрема ключових з точки зору взаємодії з міжнародними фінансовими інституціями», - сказав Кириленко.

За словами Віце-прем’єра, мова йде, зокрема, про законопроект №2250 - про ринок  природного газу, законопроект №2258 - про зміни до Бюджетного кодексу щодо державних інвестиційних проектів, №2072 - про Рахункову палату, №1546 – про децентралізацію архітектурно-будівельного контролю та інші.

Також В’ячеслав Кириленко закликав Верховну Раду вже цього тижня розглянути терміново подані Урядом законопроекти, зокрема №2382 – щодо правових аспектів поліпшення позицій України в міжнародному рейтингу Doing Business.

«Якщо ми ухвалимо цей законопроект, то Україна стрімко підніметься в даному рейтингу на декілька десятків позицій», - наголосив Віце-прем’єр.

Крім того, Уряд вніс до парламенту законопроект №2381 – про внесення змін до Податкового кодексу щодо спрощення умов ведення бізнесу.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua