Авто, які потрапили в ДТП на Полтавщині, не були ліцензовані. Арсеній Яценюк вимагає привести пасажирський транспорт до європейських стандартів безпеки (відео)
понеділок, 16 березня 2015, 14:45

Вантажівка та пасажирський автобус, які потрапили в трагічну ДТП на Полтавщині не мали відповідної технічної документації і були переобладнані без дозвільних документів.

Про це у понеділок, 16 березня, повідомив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк на засіданні Державної комісії з надзвичайних ситуацій.

Арсеній Яценюк нагадав, що сьогодні внаслідок зіткнення вантажного автомобіля з пасажирським автобусом на трасі в Полтавській області загинули семеро людей, дев’ять - важко поранені.

«І вантажний автомобіль, і пасажирський автобус не мали відповідної технічної документації і були переобладнані без відповідних дозвільних документів», - підкреслив Глава Уряду.

Він назвав неприпустимим рівень смертності внаслідок ДТП і підкреслив, що в 2014 році  смертність на дорогах зросла на 22%.

Арсеній Яценюк наголосив на необхідності того, аби транспортні засоби, що здійснюють пасажирські перевезення, відповідали європейських стандартам: «Відповідне переобладнання таких автобусів можливе тільки в тому випадку, якщо воно відповідає стандартам безпеки».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua