Арсеній Яценюк доручив прискорити внесення до Парламенту законопроектів про національну поліцію та щодо реформування МРЕВ
понеділок, 16 березня 2015, 16:28

Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк  доручив Міністру внутрішніх справ України Арсену Авакову на наступному тижні внести до Парламенту України проект закону про національну поліцію, а також рішень щодо реформування МРЕВ та про встановлення засобів відеофіксації на основних автомобільних шляхах і адміністративну відповідальність на підставі даних відеофіксаторів.

Про це Глава Уряду сказав у понеділок, 16 березня, під час засідання Державної комісії з надзвичайних ситуацій, на якому обговорювався стан автошляхів та пасажирського автотранспорту в Україні з метою недопущення таких трагедій, яка відбулася сьогодні на Полтавщині.

Арсеній Яценюк підкреслив, що вантажівка та пасажирський автобус, які потрапили в трагічну ДТП в Полтавські області, не мали відповідної технічної документації і були переобладнані без дозвільних документів.

Глава Уряду доручив  терміново зібрати керівників автотранспортних підприємств, які здійснюють пасажирські та вантажні перевезення, для того, аби протягом двох тижнів вони перевірили  технічний стан автомобілів.

 «Керівники обласних адміністрацій, Служба спецтранспорту разом із Державною автомобільною інспекцією і власниками автомобільних підприємств – дисципліна в технічному стані транспортних засобів і фізичному стані водіїв», - наголосив Арсеній Яценюк.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua