Україна має зміцнювати армію і домагатися посилення санкцій проти Росії, - Сергій Висоцький (відео)
вівторок, 17 березня 2015, 02:00

Швидкого способу зупинити агресію Росії проти України не існує, і війна триватиме доти, поки не буде критично послаблено путінський режим.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Сергій Висоцький у понеділок в ефірі  програми «Час. Підсумки дня» на «5 каналі».

За його словами, Путін наразі перебуває у своєрідній «трубі», і в нього є лише два напрямки руху: або вперед, або назад.

«Назад він не піде, тому ми всі маємо розуміти, що війна продовжуватиметься», - вважає народний депутат.

«Мінські угоди – це танці для наших західних партнерів. Треба фокусуватися на тому, щоб домогтися поставок летальної зброї, а без реформи армії цього не вдасться, та готувати оборону», - наголосив представник «Народного фронту».

Він додав, що всі розвідувальні дані свідчать про те, що агресор робитиме спроби просунутись далі територією України.

«На Балканах у бойовиків був такий вислів: «A village a day keeps NATO away», тобто – якщо брати одне селище на день, ніяке НАТО не втручатиметься, це не потрапить на перші шпальти «New York Times», CNN, але така повзуча окупація продовжуватиметься», - сказав народний депутат.

За його словами, не треба вводити в оману громадян, говорячи про те, ніби існує якесь швидке вирішення військового конфлікту з Росією.

«Війна продовжуватиметься, поки не заслабне критично путінський режим», - резюмував Сергій Висоцький.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua