«Народний фронт» підтримує ухвалення закону про особливий порядок місцевого самоврядування на Донбасі, - Андрій Тетерук (відео)
вівторок, 17 березня 2015, 17:57

Парламентська фракція «Народний фронт» підтримує ухвалення законопроекту про внесення зміни до Закону України «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей».

Про це заявив перший заступник голови фракції Андрій Тетерук.

За його словами, сьогодні підтримка цього документа є необхідністю.

«Дотримання мінського формату на сьогоднішній день є єдиною умовою повернення миру на українські землі. Це єдиний спосіб, який ми можемо використовувати за допомогою дипломатії», - зазначив Андрій Тетерук.

Він наголосив, що війна та щоденні втрати життів українських громадян накладають на депутатів обов’язок вдаватися до рішучих дій щодо повернення миру на українську землю.

Тетерук зазначив, що необхідно зробити все можливе, щоб провести під контролем української влади чесні вибори, змусити залишити українську територію всіх бойовиків і російських найманців «та будь-що, що утворює військовий конфлікт, і почати процес відновлення життя на українських землях».

«Прошу зауважити окремо, що МЗС Росії виступає категорично проти ухвалення цього закону. Також категорично проти – бойовики, які зараз із зброєю знищують все українське на українській території. Також подивимось по результатам голосування, хто ще підтримує ведення військових дій на території України», - резюмував Андрій Тетерук.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua