Уряд виділяє 865 мільйонів гривень на будівництво лінії безпеки, - Арсеній Яценюк (відео)
середа, 18 березня 2015, 13:01

Уряд України за невідкладною процедурою приймає рішення про виділення з Резервного фонду 865 мільйонів гривень для будівництва лінії безпеки - фортифікаційних споруд, які дадуть можливість зберегти життя українських військовослужбовців і гарантувати безпеку на всій території кордону.

Про це повідомив на засіданні Уряду України в середу, 18 березня, Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк.

Він підкреслив, що в рамках завдань, напрацьованих Президентом України, Урядом України та Радою національної безпеки і оборони, необхідно терміново приступити до будівництва лінії безпеки.

«Основне – це не дати можливості російським терористам незаконно перетинати лінію безпеки. Ми повинні бути готові до всіх сценаріїв, які можуть розвиватися», - наголосив Арсеній Яценюк.

Глава Уряду звернувся до Віце-прем'єр-міністра - Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка разом із Міністерством оборони України невідкладно приступити до вибору генерального підрядника, підрядників та використання коштів і будівництва відповідних споруд.

Арсеній Яценюк також дав доручення Державній прикордонній службі України щодо будівництва інженерних споруд на кордоні між Україною і Росією: «Процес іде, але надто довго. Це добре, що ми вдвічі скоротили вартість проектних робіт. Але тепер треба прискорити як будівництво лінії безпеки, так і зведення інженерних споруд на українсько-російському кордоні».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua