19 березня Арсеній Яценюк відвідає Брюссель із робочим візитом
середа, 18 березня 2015, 14:25

19 березня Прем'єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк відвідає із робочим візитом Брюссель. У рамках підготовки до засідання Європейської Ради, на якому пріоритетна увага приділятиметься питанням розвитку відносин із Україною та протидії російській агресії, Глава Уряду проведе зустрічі з керівництвом європейських інституцій та лідерами низки європейських держав.

Зокрема,  Арсеній Яценюк зустрінеться з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском та Президентом Європейської Комісії Жаном-Клодом Юнкером.

На засіданні Уряду в середу, 18 березня, Прем'єр-міністр  повідомив, що під час зустрічей він планує донести позицію України щодо подальшого розвитку подій на Сході держави. Буде обговорена також діяльність Уряду України в проведенні змін і реформ: «Який наш план, який загальний обсяг фінансової допомоги ми отримали і на яку додаткову допомогу ми очікуємо».

«Це наша спільна боротьба за вільний світ і за вільну Європу. Українські війська сьогодні охороняють не тільки українських громадян - Україна сьогодні охороняє європейські кордони і безпеку і спокій в країнах-членах ЄС. Саме так спільно ми будемо рухатися з нашими європейськими і американськими партнерами по захисту демократії, європейських цінностей, прав і свобод людини і громадянина в Україні, в Європі та в цілому вільному світі», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Також у рамках перебування в Брюсселі Глава Уряду України візьме участь у саміті Європейської народної партії.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua