Арсеній Яценюк зустрівся з українською громадою США (фото)
п’ятниця, 26 вересня 2014, 03:00

У четвер, 25 вересня, Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк зустрівся з українською громадою США в Нью-Йорку, де Глава Уряду перебуває з робочим візитом.

«Україна постала перед великими викликами, але з іншого боку – і можливостями», - сказав Глава Уряду.

«Ми підписали Угоду про асоціацію з ЄС та зону вільної торгівлі. Ми – європейська сім’я. Це буде нелегкий шлях, адже люди очікують швидких та якісних змін та реформ», - наголосив він.

Перешкодою на цьому шляху є російська агресія, підкреслив Арсеній Яценюк: «Це агресія. І це війна, яку Росія почала проти України. Росія і її президент порушили все що могли – починаючи від Статуту ООН і закінчуючи низкою міжнародних зобов’язань».

«У Гімні України є рядки «Душу й тіло ми положим за нашу свободу». І ми платимо за нашу незалежність величезну ціну, яка насправді безцінна – українці втратили життя в боротьбі з російською агресією. Ми платимо за свою свободу, волю і європейський вибір. І ми переможемо в цій боротьбі».

Глава Уряду висловив вдячність за підтримку України українською громадою США. Він наголосив, що український Уряд цінує підтримку Адміністрації США, персонально Президента США і Конгресу Сполучених Штатів.

«Ми віримо, що досягнемо успіху. Покладаємося на вашу підтримку, на невичерпну енергію українського народу – енергію до перемоги, успіху й до того, щоб бути найкращою країною в світі», - сказав Арсеній Яценюк.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua