Дві фракції коаліції відмовилися підтримати закон про «Укрнафту», - Остап Семерак
середа, 18 березня 2015, 18:38

У середу парламентський Комітет з питань євроінтеграції рекомендував відхилити урядовий законопроект «Про акціонерні товариства», попри наполягання фракції «Народний фронт» підтримати документ.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook народний депутат фракції «Народний фронт», перший заступник голови профільного Комітету з питань євроінтеграції Остап Семерак.

«Комітет з питань євроінтеграції ВРУ сьогодні на своєму засіданні рекомендував відхилити проект закону про «Укрнафту». Це урядовий законопроект, який вводить абсолютно прозорі правила діяльності компанії», - написав він.

Остап Семерак наголосив, що проти такого рішення комітету проголосували лише представники «Народного фронту» - він та Олена Масоріна, - а також позафракційний Віктор Балога.

«Тобто, де-факто наші партнери по коаліції – представники фракцій БПП та Радикальної партії Ляшка - виступили проти урядової ініціативи», - сказав перший заступник голови Комітету з питань євроінтеграції. 

За його словами, виникає дивна ситуація. «Ті, хто на трибуні Парламенту під телекамерами вимагають прийняття цього рішення, в комітеті його ж успішно валять», - сказав народний депутат.

«Чому? Де аргументація і логіка? І навіщо вся ця риторика про боротьбу з олігархами і установлення європейських прозорих правил, якщо це залишається виключно риторикою?» - обурився Остап Семерак.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua