У Брюсселі Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк зустрівся з Президентом Європейської Комісії Жан-Клодом Юнкером (фото)
четвер, 19 березня 2015, 14:39

У четвер, 19 березня, під час робочого візиту до Брюсселю лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк зустрівся з Президентом Європейської Комісії Жан-Клодом Юнкером.

Глава Уряду України окреслив зміст ключових урядових реформ, ухвалених в рамках фінансової стабілізації в Україні. У цьому контексті Арсеній Яценюк і Жан-Клод Юнкер обговорили питання ефективної фінансової підтримки цього процесу з боку Європейської Комісії.

Прем'єр-міністр України і Президент Європейської Комісії також приділили важливу увагу спільній політиці протидії російській агресії та стану виконання Мінських домовленостей.  Глава Уряду повідомив про відповідні кроки з боку України, зокрема ухвалені вчора Верховною Радою зміни до законодавства про особливий статус окремих районів Донецької та Луганської областей.

У ході робочого візиту до Брюсселя в рамках підготовки до сьогоднішнього засідання Європейської Ради Арсеній Яценюк зустрівся з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском, Прем'єр-міністром Республіки Польща Евою Копач.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua