Підвищення позиції України в рейтингу ведення бізнесу матиме прямий вплив на життя кожного громадянина, - Наталія Кацер-Бучковська (відео)
четвер, 19 березня 2015, 15:24

Верховна Рада ухвалила низку урядових ініціатив, які є важливими для підняття позиції України в рейтингу Світового банку
«Doing Business».

Про це повідомила на брифінгу народний депутат фракції «Народний фронт» Наталія Кацер-Бучковська.

«Цей рейтинг є дуже важливим, оскільки підвищення позиції держави в ньому дозволяє залучати додаткові інвестиції, створювати нові робочі місця та зменшує корупцію», - наголосила вона.

Представник «Народного фронту» повідомила, що Україна наразі перебуває на 96-му місці в рейтингу легкості ведення бізнесу, і ухвалення урядових ініціатив дозволить підвищити позицію нашої держави до 73-ї сходинки.

«Це дозволить створити понад 50-70 тис. додаткових робочих місць та залучити 25-30 млрд. доларів інвестиції до 2020 року», - додала Наталія Кацер-Бучковська.

За її словами, у четвер парламент ухвалив два законопроекти – №2382 та 2381, - що дозволять зробити більш прозорими процедури виконавчого впровадження, покращити становище кредиторів у процесі стягнення банкрутства, а також низку інших процедур, які дадуть можливість більш ефективно працювати економіці України.

«Тому ухвалення цих законопроектів є надзвичайно важливим, вони входять до низки урядових ініціатив щодо підвищення прозорості економіки та покращення умов ведення бізнесу в Україні. Це також матиме прямий вплив на життя кожного громадянина України», - наголосила народний депутат.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua