«Межигір’я» є речовим доказом. Громадськість буде контролювати процес збереження майна комплексу, - Остап Семерак
п’ятниця, 26 вересня 2014, 16:29

На виконання рішень судів процедуру повернення у державну власність понад 130 га землі «Межигір’я» повністю завершено.

Про це сьогодні під час зустрічі з представниками громадськості повідомили у Кабінеті міністрів.

На зустрічі, у якій взяв участь Міністр Кабінету міністрів, який представляє в Уряді партію «Народний фронт», Остап Семерак, обговорювалися питання зберігання та утримання майна комплексу «Межигір’я».

«Майновий комплекс «Межигір’я» потребує значних затрат на утримання та охорону, особливо на опалення в зимовий період», - наголосили громадські активісти.

«Майно «Межигір’я»  є речовим доказом, рішення щодо подальшої його долі може бути ухвалене лише після завершення відповідного розгляду у суді», - йшлося на зустрічі.

«Процес збереження майна «Межигір’я» обов’язково повинен бути під контролем громадськості. Представники громадськості зможуть увійти в склад наглядової ради державного підприємства, на чий баланс буде передано «Межигір’я», аби мати змогу контролювати весь процес - і передачі, і зберігання», - зазначив Остап Семерак.

Учасники зустрічі дійшли згоди про необхідність передачі майна на відповідальне зберігання державному підприємству, яке буде визначене як представниками державних органів, так і громадськими активістами.

Також досягнуто домовленості про те, що процес опису майна слідчими прокуратури проходитиме за участі громадських представників, аби зробити його максимально прозорим та публічним.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua