Молодіжка «Народного фронту» збирала малюнки для солдат і прикрашала мобільний госпіталь для АТО (відео)
субота, 21 березня 2015, 16:31

Активісти Всеукраїнської громадської організації «Народний фронт Молоді» сьогодні, 21 березня, у Києві плели маскувальні сітки та збирали малюнки для бійців в зону АТО.

Все це відбувалося в рамках  першого благодійного заходу «молодіжки» партії  «Народний фронт» під назвою «Подаруй тепло героям».

Кияни на гості столиці могли на власні очі спостерігати на Хрещатику, як бійці батальйону «Київ-1» монтують мобільний госпіталь для передової  на Донбасі – зовсім скоро героїв із  відпусток знову поїдуть на війну.  А  також власноруч прикрасити броньований автомобіль, який зовсім скоро допомагатиме нашій армії  на фронті.

Голова Всеукраїнської громадської організації «Народний фронт Молоді»,  народний депутат Олена Масоріна розповіла,  що автівка та мобільний госпіталь, вартість яких  сягає більше 300 тисяч гривень – «подарунок небайдужих  патріотів».

«Сьогодні ми плетемо для них маскувальні сітки - повчитися цьому можуть , як дорослі, так і дітки. Збираємо малюнки, фотографії  з підписами, тобто усе те, що може зігріти і фізично, і морально душу українського солдата, сьогодні збирається тут і вже на наступному тижні поїде в зону АТО», - сказала Масоріна.

Керівник «Народного фронту Молоді» також  зазначила,  що подібні акції  стануть постійними, оскільки є  дуже велика потреба у таких заходах – як для підтримки бійців, так і для української  молоді, яка прагне полегшити життя українських  солдат на Донбасі.

«У нас навіть до офіційного  старту була низка людей, бажаючих  долучитися до акції. У нас були львів’яни,  які на вихідних були на екскурсії  у Києві. Вони приєднались до акції  і усім класом намалювали  малюнки», - розповіла Олена Масоріна.

Як зазначають активісти «Народного фронту Молоді», подібні заходи щодо підтримки українських  героїв стануть постійними – уже наступного тижня молоді активісти проведуть  іще одну акцію  в столиці,  а далі активізуватимуть їх  і в регіонах.

За словами одної  із  організаторів акції Дарини Ледовських, «молодіжка» «Народного  фронту» уже має  чіткі плани щодо нових  благодійних  акцій для української армії.

«Ми не можемо зосереджуватися лише на самому Києві, у нас дуже багато активної  молоді та патріотів, які живуть по різних  містах і маленьких  містечках. Я думаю, що почнемо з Києва, потім Західна Україна і так доберемося до Сходу», - сказала Ледовських.

Вона також висловила думку, що особливо пріоритетними для «Народного фронту Молоді» стануть прифронтові обласні центри – Харків і Дніпропетровськ.

«Нам треба залучати молодь до всього, що відбувається в нашій країні – і до політики, і до захисту нашої країни.  Молодь у нас дуже активна, дуже патріотична і виховання має бути дуже достойним», - резюмувала Дарина Ледовських.

До акції  долучилось дуже багато школярів, яким дуже сподобалась благодійна акція. Вони активно  малювали і писали листи для українських  героїв.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua