Депутати «Народного фронту» доставили в Сєвєродонецьк 60 тонн гуманітарної допомоги
неділя, 22 березня 2015, 14:03

У неділю до міста Сєвєродонецьк Луганської області було доставлено понад 60 тонн гуманітарного вантажу від мешканців Миколаївської області.

Про це повідомив народний депутат фракції «Народний фронт» Тарас Кремінь, який разом зі своїм колегою Ігорем Бриченком доставили допомогу.

За його словами, продукти харчування та засоби гігієни, які склали нинішній гуманітарний вантаж, було зібрано по всіх районах Миколаївщини за підтримки губернатора області.

«Гуманітарний вантаж від жителів Миколаївської області – це наша щиросердна гуманітарна підтримка Луганщині», – сказав Тарас Кремінь.

За словами заступника голови Луганської облдержадміністрації Ольги Лишик, яка приймала гуманітарний вантаж, це вже не перша допомога від миколаївців.

Вона підкреслила, що така постійна підтримка «говорить про те, що ми разом, ми єдині і в нас вже з’явилися справжні друзі, яким ми безмежно вдячні».

«Одна з фур з гуманітарною допомогою сьогодні ж поїде до Старобільська, де проживає багато внутрішньо переміщених осіб», – уточнила Ольга Лишик.

У Сєвєродонецьку парламентарії від «Народного фронту» також відвідали нещодавно відкрите відділення всеукраїнського благодійного фонду «Поліський оберіг», якому активно допомагає громада Миколаївщини та депутат Ігор Бриченко. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua