Комітет з питань транспорту розглянув підписання угоди про спільний авіаційний простір між Україною та ЄС, - Віталій Корчик
понеділок, 23 березня 2015, 12:22

Днями Комітет Верховної Ради України з питань транспорту розглянув підписання угоди про спільний авіаційний простір (САП) «Відкрите небо» між Україною та ЄС на виїзному засіданні у Львові.

Про це у своєму Facebook повідомив народний депутат фракції «Народний фронт», член Комітету з питань транспорту Віталій Корчик.

«Це дозволить значно знизити вартість авіаквитків для українських пасажирів, а також суттєво покращити рівень безпеки при перельотах», - пояснив народний депутат важливість угоди.

Віталій Корчик також повідомив, що у ході засідання парламентарі говорили про реалізацію проекту «Євроколія до Львова», в результаті якого будуть створені кращі шляхи залізничного сполучення для пасажирів між Україною та Євросоюзом.

«Важливим рішенням стала передача частини автомобільних доріг загального користування зі сфери управління Укравтодору до Львівської ОДА. Переконані, що в майбутньому це стане вирішенням багатьох проблем області зі станом автомобільних доріг, дорожнім господарством та інфраструктурою», - написав Віталій Корчик.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua