Арсеній Яценюк – керівництву областей: «Повинна бути злагоджена і єдина команда» (відео)
вівторок, 24 березня 2015, 02:00

«Прошу всіх перестати піддаватися на різного роду провокації, зменшити емоційний градус і займатися конкретними справами для країни. Тими справами, які від нас очікує народ України і які мають конкретний результат для кожного громадянина держави», - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у вівторок, 24 березня, під час селекторної наради з керівниками ОДА з питань стану виконання місцевих бюджетів.

Арсеній Яценюк наголосив, що економічна ситуація в Україні непроста: «Але ми нашими спільними зусиллями, крок за кроком виходимо з цієї дуже складної економічної ситуації».

Глава Уряду підкреслив, що зараз дуже багато залежить від єдності країни: «Президент і Прем'єр-міністр працюють як одне ціле. Більшість парламентської коаліції підтримує складні, але правильні рішення Уряду і Президента. Нам зараз вдалося налагодити не просто діалог, а результативну роботу».

Така злагоджена робота, наголосив він, повинна бути і на рівні керівників обласних адміністрацій: «Повинна бути злагоджена і єдина команда, яка несе відповідальність за долю країни, що зіткнулася з найбільшими викликами в історії української держави».

«Від кожного з нас залежить, яке буде завтра. Ми з вами боремось за європейське майбутнє країни, за те, щоб були робочі місця, заробітна платня, кошти в бюджеті на ремонт доріг, відновлення лікарень, фінансування шкіл. За те, щоб у країні не було корупції, щоб корумпованих чиновників знімали і відсторонювали, як ми це робимо сьогодні. За те, щоб українець зрозумів, що є нова країна. Словам ніхто не вірить. Вірять тільки конкретним діям і конкретним результатам», - звернувся Арсеній Яценюк до керівників обласних держаних адміністрацій.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua