Керівництво МНС затримано за розкрадання коштів у особливо великих розмірах прямо під час засідання Уряду, - Антон Геращенко
середа, 25 березня 2015, 15:43

Щойно на засіданні Уряду за наказом глави МВС Арсена Авакова за розкрадання коштів у особливо великих розмірах під час закупівлі пального за явно завищеними цінами було затримано голову Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського та його першого заступника Василя Стоєцького.

Про це повідомив народний депутат фракції «Народний фронт», секретар Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Антон Геращенко.

«Якщо коротко – паливо для роботи рятівників ДСНС, в тому числі в зоні АТО, було закуплене за завищеними цінами у приватних компаній «Лукойл» та «Альянс». 15-20% від завищення сум за придбання палива у вигляді «відкатів» перераховувались на рахунки Бочковського та Стоєцького на Кіпрі та острові Джерсі», - повідомив депутат.

За його даними, оперативно-розшукові заходи, проведені МВС протягом останніх шести місяців, дозволили викрити та задокументувати в деталях усю вертикаль корупції на чолі з вищим керівництвом ДСНС.

«Пропозицію глави МВС затвердити негайне звільнення Бочковського, Стоєцького та всіх голів обласних управлінь ДСНС було задовільнене Кабінетом Міністрів одноголосно!», - наголосив Антон Геращенко.

Тимчасово виконуючим обов’язки голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій за пропозицією Арсена Авакова рішенням Кабміну було призначено радника глави МВС – Зоряна Шкіряка.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua