Сергій Пашинський: Національна гвардія стала прообразом сучасних Збройних Сил
четвер, 26 березня 2015, 14:44

Голова Комітету з питань національної безпеки та оборони, народний депутат фракції «Народний фронт» Сергій Пашинський заявив, що Національна гвардія України за рік свого існування довела свою високу боєздатність та продемонструвала безприкладний героїзм.

Про це він наголосив у своєму вітанні з нагоди Дня Національної гвардії України, 26 березня.

«У численних боях проти російського агресора Національна гвардія довела, що це кращі українські сини і сучасні герої. Саме бійці НГУ одними з перших, у квітні минулого року, заступили на бойове чергування у районі Ізюм-Слов'янськ», - нагадав Пашинський.

«Наші хлопці успішно виконували надскладні бойові завдання на горі Карачун, у Лисичанську, біля Попасної, Вуглегірська і Дебальцевого. Озираюсь на пережите протягом року, можу без перебільшення сказати, що саме там почалося творення потужних бойових підрозділів, які відповідають сучасним вимогам», - зазначив Голова Комітету з питань нацбезпеки.

Пашинський також підкреслив, що сучасна НГУ – це легендарні батальйони, які неодноразово відбивали атаки російських найманців.

«Ми пишаємось нашими героями і зробимо усе, щоб їх служба була належно оцінена. Не можу також і не вклонитися перед пам’яттю тих, хто зупинив агресію ціною свого життя. Ми цінуємо наших патріотів і схиляємо перед ними голови», - резюмував Пашинський.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua