Депутати «Народного фронту» почали жорстку боротьбу з корупцією та контрабандою в Одесі
четвер, 26 березня 2015, 17:54

Члени депутатської фракції «Народний фронт» Максим Поляков, Віктор Романюк, Євген Дейдей та Георгій Логвинський почали жорстку боротьбу з корупцією та контрабандою в Одесі.

Про це вони заявили під час виїзного засідання МДО «Депутатський контроль», яке проходить в Одесі 26-27 березня спільно з представниками провідних бізнес-асоціацій та силових органів.

За словами народного депутата, члена Міжфракційного депутатського об’єднання «Депутатський контроль» Максима Полякова, боротьбу з корупцією в регіонах вони розпочали з Одеси, оскільки «саме в цьому місті вона має найяскравіший характер в Україні».

«Вимушений констатувати, що держслужбовці працюють під запити бізнесу та контрабандистів. І вже завтра МДО «Депутатський контроль» під час прес-конференції озвучить прізвища, суми, групи товарів та кількість нелегальних контейнерів в Одесі», – сказав депутат.

Максим Поляков також зазначив, що дуже важливим є те, хто посяде місце тих корупціонерів, яких звільнили або звільнять.

«Зараз в Україні будуть призначати главу ДФС і вкрай важливо, щоб у призначенні не було квотного принципу – мають бути виключно професійні критерії», - підкреслив він.

Народний депутат Георгій Логвинський назвав зменшення масштабів корупції в країні пріоритетним завданням.

«Необхідно знайти шляхи законодавчого врегулювання цього питання, щоб бізнес отримав можливість працювати чесно, а кримінальна відповідальність для корупціонерів була вищою за хабарі, які вони отримують», – вважає депутат.

У свою чергу, народний депутат Віктор Романюк заявив, що «головна мета їх роботи в Одесі – зробити так, щоб контрабандою було невигідно займатися».

«Для цього необхідно встановити чесні та прозорі правила гри. Разом з бізнесом та медіа ми можемо досягти загального результату, який влаштує Одесу, Київ, Донецьк і Львів», - зазначив він.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua