Арсеній Яценюк: Для виявлення фактів корупції Уряд співпрацюватиме з європейськими і американськими партнерами (відео)
п’ятниця, 27 березня 2015, 12:53

«Разом із нашими європейськими і американськими партнерами ми будемо проводити спільні дії для виявлення фактів корупції та для виявлення іноземних компаній, рахунків, карток, власності за межами України, яка належить українським чиновникам, обвинувачуваним у корупції», - повідомив Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк  на розширеному засіданні Колегії Міністерства внутрішніх справ України щодо заходів із протидії корупції в п’ятницю, 27 березня.

Такі кроки, за його словами, необхідні, аби «з'ясувати всі фінансові потоки і всеціло розслідувати кримінальні справи».

«Основне завдання, яке зараз стоїть перед країною, - це притягнення до відповідальності тих, хто розграбовують державу, що перебуває в стані війни», - наголосив він.

Глава Уряду підкреслив, що в рамках реформи Міністерства внутрішніх справ Міністром МВС Арсеном Аваковим зроблені суттєві кроки в цьому напрямку.

Арсеній Яценюк висловив підтримку Міністрові МВС  «в його дуже ефективній роботі щодо реформування системи Міністерства внутрішніх справ, яке повинно стати взірцевим, зразковим європейським правоохоронним відомством - із якісними фахівцями, з високими заробітними платнями для міліціонерів і правоохоронців, які борються з організованою злочинністю і корупцією, з новими підходами для служіння українському народу».

Прем’єр-міністр звернувся до Арсена Авакова за результатами розширеного засідання  колегії «дати чіткі вказівки Уряду, що треба робити, які закони треба додатково ухвалити і яка необхідна допомога відомству і кожному з вас, хто готовий служити народу України, щоби українські громадяни почувалися в безпеці, а українські корупціонери - відчували себе в постійній небезпеці».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua