«Усі, хто скоював злочини разом з режимом Януковича, мають бути притягнені до відповідальності», - Арсеній Яценюк (відео)
п’ятниця, 27 березня 2015, 14:04

«Необхідно притягнути до відповідальності всіх, хто скоював злочини разом з режимом Віктора Януковича. В тому числі й тих, які сьогодні сховалися за мандатами депутатів Верховної Ради», - заявив Прем’єр-міністр України, лідер політсили «Народний фронт» Арсеній Яценюк  на розширеному засіданні Колегії Міністерства внутрішніх справ України щодо заходів із протидії корупції в п’ятницю, 27 березня.

Глава Уряду наголосив на важливості координації дій МВС із Генеральною прокуратурою України і Службою безпеки України.

Він нагадав, що кримінальні справи щодо Віктора Януковича та його оточення перебувають зараз у ГПУ: «Переконаний, що новий Генеральний прокурор як дуже сильна і фахова людина зробить все, щоб ці справи були завершені».

Арсеній Яценюк звернувся до Міністерства внутрішніх справ: «Потрібне не просто максимальне сприяння, а доведення до пуття і притягнення до відповідальності всіх, хто скоював злочини разом з режимом Віктора Януковича. В тому числі і тих, які сьогодні сховалися за мандатами депутатів Верховної Ради».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua