Олена Масоріна: Сильна армія – єдине, що може нас захистити
п’ятниця, 27 березня 2015, 15:34

Якщо Росія відведе своїх військових і не постачатиме їм техніку та боєприпаси, українська влада зможе швидко стабілізувати ситуацію на Сході.

Про це заявила народний депутат фракції «Народний фронт» Олена Масоріна.

Посилаючись на інформацію, отриману безпосередньо від військових, депутат повідомила, що більшість тих, хто воює проти України на Сході, складають професійні російські військові.

«Йдеться не лише про кількість людей, а й зброї та боєприпасів», - уточнила вона.

Коментуючи зменшення кількості загиблих і поранених серед українських бійців на лінії зіткнення з російськими терористичними підрозділами на Сході, Олена Масоріна зазначила: «Однозначно, Мінські угоди працюють і, звичайно, нам би дуже хотілося, аби вони працювали більш ефективно».

«Для нас важливе життя і здоров’я кожного солдата, тому ми відстоюватимемо позицію мирного врегулювання конфлікту», - наголосила вона.

За словами представника «Народного фронту», час перемир’я необхідно використовувати для мобілізації й якісної підготовки резерву, навчання, закупки нової зброї.

«Все це зараз проводиться в активній фазі», - додала депутат.

«Розраховуємо на краще, але готуємося до гіршого, і сильна армія – це єдине, що може нас захистити», - наголосила Олена Масоріна.

Вона висловила переконання, що надання США зброї дозволить українській армії вести бойові дії на зовсім іншому рівні.

«Новітня зброя дозволить нам воювати ефективно, водночас зберігаючи життя та здоров’я наших військових», - зауважила представник «Народного фронту».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua