Антон Геращенко: В службі, яка була одним з оплотів корупції, буде викорінено це ганебне явище (відео)
п’ятниця, 27 березня 2015, 15:36

Люди, нарешті, почали вірити в те, що навіть у структурах, котрі були оплотами корупції, можна викорінити це ганебне явище.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт», секретар профільного Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Антон Геращенко на розширеному засіданні колегії МВС щодо заходів із протидії корупції за участю Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка.

За його словами, після затримання в середу голови Держаної служби з надзвичайних ситуацій за підозрою в причетності до корупції працівники цього відомства з різних областей почали повідомляти про можливі правопорушення з боку керівництва ДСНС як у Києві, так і в регіонах.

«Приємно, що люди врешті повірили, що в службі, яка завжди була одним з оплотів корупції, може бути наведений лад», - зазначив Антон Геращенко.

«Ми будемо залучати цих службовців до реформ ДСНС, аби в цій структурі лишилися тільки чесні люди, які знають та вірять, що ми будуємо нову європейську країну», - запевнив народний депутат.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua