Антон Геращенко закликав харків’ян вийти завтра на проукраїнський мітинг у Харкові
субота, 27 вересня 2014, 14:16

На завтра у Харкові заплановано мітинг проукраїнських активістів «Харків - це Україна!», який має продемонструвати,  що це патріотичне місто.

Про це повідомив радник міністра МВС, кандидат у народні депутати  від Політичної  партії  «Народний фронт» Антон  Геращенко у своєму Facebook.

«За  ініціативи проукраїнських громадських організацій та за підтримки Харківської обласної державної адміністрації на завтра, на неділю, в Харкові  о 15:00 заплановано мітинг «Харків - це Україна!», - повідомив Геращенко.

«Збір учасників мітингу запланований на  14:30 на вул. Сумській,  біля Дзеркального струменя. Після чого буде «Марш за Україну»  в сторону площі Конституції, де і проходитиме мітинг», - додав радник міністра  МВС.

А. Геращенко закликав прийти на мітинг  усіх патріотів, які хочуть показати,  що Харків -  українське місто.

«Дуже  б хотілося, щоб нас завтра зібралося так багато, щоб Путін  і  його маріонетки  типу Александровської назавжди залишили надію на сепаратистський шабаш на Слобожанщині», - наголосив  А. Геращенко.

Як відомо, сьогодні у Харкові була спроба антиукраїнського мітингу, який намагалися, попри заборону суду, провести місцеві комуністи.

Пізніше міліція  затримала два десятки людей, які порушили заборону на проведення заходу. В числі інших, зокрема, затримали головну харківську комуністку, екс-нардепа Аллу Александровську. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua