Вибори до Верховної Ради – це вибори Прем’єр-міністра та Уряду, - Павло Петренко (відео)
субота, 27 вересня 2014, 14:35

Вибори депутатів Верховної Ради, які пройдуть 26 жовтня, фактично стануть виборами Прем’єр-міністра та Уряду. Про це в студії програми «Шустер Live» повідомив Міністр юстиції, кандидат у народні депутати від Політичної партії  «Народний фронт» Павло Петренко.

«Ці вибори – це фактично вибори майбутнього Уряду і Прем’єр-міністра. Це вибори того, чи будуть реалізовані запропоновані реформи, чи ні», - зазначив очільник Мін’юсту.

Звертаючись до політичних сил, які беруть участь у виборах, Павло Петренко наголосив на необхідності під час виборчих кампаній презентувати виборцям конкретних людей, які в майбутньому можуть зайняти ті чи інші посади.

«Ви повинні презентувати суспільству конкретних людей, конкретних кандидатів на посаду Прем’єр-міністра та на посади міністрів з їхнім конкретним баченням, програмами і законопроектами. Щоб люди знову не були обмануті», - сказав Міністр юстиції.

Водночас він висловив побоювання, що новий Парламент, якщо його склад не зміниться якісно, згорне процес люстрації, а Україна й надалі тупцюватиме на місці з чиновниками, які крастимуть гроші з бюджету, і політиками, які пов’язані з олігархами і бізнесом.

«Українці стоять перед ще одним викликом – виборами до Парламенту. Народні депутати і кандидати в народні депутати не проходять люстрацію. Це іспит для українців. Вони можуть провести люстрацію депутатів через свої голоси. Все залежатиме від того, за кого вони проголосують. Чи за людей, які колись були членами Партії регіонів, підтримували Януковича, 20 років обманювали й крали, чи вони дадуть можливість реалізувати реальні реформи тим людям, які показали своїми конкретними діями результат», - резюмував Павло Петренко.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua