Усі виплати, передбачені бюджетом, мають дійти до учасників АТО, – Арсеній Яценюк (відео)
вівторок, 31 березня 2015, 17:59

Прем’єр-міністр України, лідер політсили «Народний фронт» Арсеній Яценюк наголосив на необхідності того, аби всі виплати, передбачені в законі про Державний бюджет для учасників АТО, «дійшли до людей». Про це він сказав у вівторок, 31 березня, на засіданні Уряду.

«Кажуть, що не до всіх дійшли виплати. Десь якась бюрократія, хтось якийсь папірець не написав. А ми за цими папірцями забуваємо про людську долю. А для держави це одне з ключових завдань - як держава ставиться до своїх захисників, так і народ ставиться до держави», - підкреслив Глава Уряду.

Він нагадав, що із зони АТО невдовзі повернуться 35 тисяч військовослужбовців: «Треба підключати обласні й районні державні адміністрації. З людьми треба говорити, запитувати, чим можемо допомогти. Максимум контактів з сім'ями».

Глава Уряду звернувся до Голови Державної служби у справах ветеранів та учасників АТО Артура Дерев’янка: «Від вас зараз залежить дуже багато. У вашому розпорядженні всі: Прем'єр-міністр, міністри, всі обласні адміністрації. Сьогодні ваша найвища відповідальність – щоб той, хто зі зброєю в руках захищав Україну, отримав належну повагу і допомогу від української держави і від української влади. Це наш з вами обов’язок».
 
Окрім того, Арсеній Яценюк нагадав, що Кабінет Міністрів виділив кошти на протезування бійців АТО за кордоном. Глава Уряду доручив Держслужбі у справах ветеранів та учасників АТО разом із Міністерством соціальної політики України та Міністерством оборони України перевірити виконання програми з урядової допомоги учасникам АТО для протезування. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua