Росія не має права на приватизацію спільної боротьби проти нацизму, - Арсеній Яценюк (відео)
вівторок, 31 березня 2015, 18:51

Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк звернувся до Верховної Ради України невідкладно ухвалити пакет урядових законопроектів, серед яких проект закону увічнення перемоги над нацизмом в Другій світовій війні, а також про засудження комуністичного та нацистського тоталітарних режимів в Україні та заборону їх пропаганди.

 «Звертаємося до Парламенту прийняти ці закони і, вкінці-кінців, заборонити комуністичну і нацистську ідеології як брати-близнюки, які є ідеологіями проти людяності», - наголосив Глава Уряду.

Арсеній Яценюк також підкреслив, що Росія, «яка намагається здійснювати ревізіонізм і перегляд історії, яка заявляє про те, що перемогла б у Великій Вітчизняній війні без України, - не має права на приватизацію спільної боротьби проти нацистської Німеччини».

Він наголосив, що 40% людських втрат колишнього Радянського Союзу у війні – це втрати народу України: «Ми вимагаємо поважати і вшановувати нашу спільну боротьбу проти нацизму».

Арсеній Яценюк звернувся до Парламенту України ухвалити відповідні законопроекти: «Уряд їх підготував. Ми готові, щоби всі фракції поставили свої підписи, щоб це було за авторством фракцій і за допомоги Кабінету Міністрів України, і щоб ці закони були прийняті за основу і в цілому до 8 і 9 травня».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua