Мрія киян про реконструкцію Бортницької станції аерації перетворюється на реальність, - Віталій Сташук
вівторок, 31 березня 2015, 18:53

Кабінет Міністрів затвердив основні техніко-економічні показники скоригованого проекту реконструкції Бортницької станції аерації, що дозволить залучити кошти на реалізацію проекту від уряду Японії. 

Про це повідомив народний депутат фракції "Народний фронт" Віталій Сташук.

"Кабінет Міністрів оперативно прийняв рішення з цього питання, і вже 25 березня на засіданні Уряду було схвалено проект розпорядження "Про затвердження скоригованого проекту "Реконструкція споруд очистки стічних каналізаційних вод і будівництво технологічної лінії по обробці та утилізації осадів Бортницької станції аерації", - сказав він. 

Цим документом затверджено основні техніко-економічні показники скоригованого проекту реконструкції. 

"Ухвалення цього рішення безпрецедентне не тільки для столиці, а й для України в цілому. Воно дозволить залучити кошти на реалізацію проекту від японського уряду", - наголосив член фракції "Народний фронт" Генадій Кривошея. 

Народні депутати висловлюють сподівання, що цей заключний організаційний етап відкриє шлях до відновлення екологічного балансу не тільки Дарницького району міста Києва, а й усього міста та Бориспільського району Київської області. Крім того, це сприятиме запровадженню сучасних енергозберігаючих технологій.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua