Розпочалася зустріч Арсенія Яценюка з Ангелою Меркель в Берліні (фото)
середа, 1 квітня 2015, 19:32

У середу, 1 квітня, Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк перебуває з робочим візитом в Німеччині. Розпочалися переговори Глави Уряду України з Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Арсеній Яценюк повідомив німецьким журналістам, що під час зустрічі заплановано обговорити низку питань, в тому числі щодо імплементації Мінських домовленостей та економічних проектів, «які розпочаті канцлером на підтримку України».

Зокрема, буде обговорене питання підписання документів для виконання німецької урядової «програми на 500 млн євро для економічної стабілізації України»: «Очікуємо, що німецький бізнес буде запрошений до участі в цій програмі, адже із цих 500 млн євро 200 мільйонів буде спрямовано до Державного бюджету, а 300 мільйонів – на інфраструктурні та економічні проекти».
Окрім того, Арсеній Яценюк повідомив, що підніме питання залучення інвесторів з ЄС та США до спільної модернізації та експлуатації української ГТС.

У рамках візиту до Берліна Арсеній Яценюк виступив у політологічному фонді Конрада Аденауера та провів зустріч із представниками німецьких ділових кіл.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua