Арсеній Яценюк обговорить із коаліцією питання призначення Віце-Прем’єр-міністра з питань євроінтеграції
середа, 1 квітня 2015, 19:35

Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк виступає за введення посади Віце-Прем’єр-міністра з питань європейської інтеграції.

Про це він сказав під час виступу в політологічному фонді Конрада Аденауера в рамках робочого візиту до Берліна в середу, 1 квітня.

«Я виступаю за те, аби була посада віце-прем’єр-міністра з євроінтеграції. Я  навіть пропонував це Представникові України при ЄС Константану Єлісеєву», - сказав Глава Уряду. В той же час він нагадав, що аби бути призначеним на цей пост, потрібно отримати підтримку Парламенту України.

«Очікую, що буде зустріч із парламентською коаліцією, ми знайдемо правильне рішення, і правильна людина буде на правильному місці», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Він також нагадав, що в Кабінеті Міністрів працює Урядовий офіс з питань європейської інтеграції: «Кожен міністр має заступника, відповідального за європейську інтеграцію».

Прем’єр-міністр зазначив, що працює очолюваний ним Урядовий комітет з питань європейської інтеграції.

Арсеній Яценюк також нагадав, що ЄС направив до України «місію підтримки». Він повідомив, що кілька тижнів тому провів зустріч із понад двомастами експертами, які були направлені до України зі США, ЄС та низки інших країн.

«Найкращий шлях, як навчати українських держслужбовців – ділитися правильним досвідом та знаннями, як нам необхідні, щоб пришвидшити процес реформ в Україні». – підкреслив Глава Уряду України.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua