Арсеній Яценюк у Берліні: В липні відбудеться бізнес-саміт для залучення інвестицій в Україну (відео)
середа, 1 квітня 2015, 21:20

У липні 2015 року відбудеться великий бізнес-саміт, який має на меті залучення інвестицій в Україну: в аграрний та енергетичний сектори, в заощадження енергетики та інфраструктуру. Про це повідомив Прем’єр-міністр України, лідер політсили «Народний фронт» Арсеній Яценюк на прес-конференції за підсумками зустрічі з Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель у Берліні в середу, 1 квітня.

Глава Уряду України зазначив, що Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель підтримала ідею щодо проведення такого бізнес-саміту.

 «Це те, що сьогодні необхідно українській економіці. Сподіваємося побачити німецький бізнес і німецькі технології в освоєнні цих інфраструктурних проектів», - підкреслив він.

Він також нагадав, що сьогодні провів зустріч із представниками німецьких ділових кіл.

Окрім того, Арсеній Яценюк повідомив, що сьогодні між Урядом України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина був підписаний Меморандум про надання Україні 500 млн євро. Із цих коштів 200 мільйонів євро будуть спрямовані  на бюджетну підтримку, а 300 мільйонів євро – «на інфраструктурні інвестиційні проекти, які повинні розвиватися в Україні»: «Це безпосередньо кошти, кредити, які дадуть можливість розвиватися малому і середньому бізнесу».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua