Павло Петренко: Керівний склад реєстраційної та виконавчої служб Києва звільнено за саботаж реформ
четвер, 2 квітня 2015, 18:35

Міністр юстиції, представник «Народного фронту» Павло Петренко звільнив весь керівний склад реєстраційної та виконавчої служб міста Києва та відсторонив всіх керівників районних відділів реєстрації за саботаж реформ.

Про це він написав на свій сторінці у Facebook.

«Було попередження керівникам реєстраційної та виконавчої служб: якщо вони та їхні підлеглі займатимуться імітацією чи саботажем реформ, то ми будемо вживати жорстких кадрових рішень», - сказав Петренко.

«Сьогодні я звільнив весь керівний склад реєстраційної та виконавчої служб міста Києва та відсторонив всіх керівників районних відділів реєстрації та ДВС від обов’язків для проведення перевірок саботажу ними тих змін, які ми запровадили щодо екстериторіальності», - написав Павло Петренко.

Міністр юстиції повідомив, що звернувся до мера Києва, щоб спільно з ним провести публічні конкурси та набрати нових людей, які одні з перших почнуть запроваджувати проект передачі всіх функцій щодо реєстрації місцевій владі та нотаріусам.

«Попереджаю всіх керівників - так буде з кожним, хто саботуватиме зміни в системі Міністерства юстиції», - резюмував Павло Петренко.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua