За проведення реформ відповідають всі міністри і партії, які їх делегували до Уряду, - Вікторія Сюмар (відео)
п’ятниця, 3 квітня 2015, 03:00

За проведення реформ в Україні повинні нести відповідальність усі міністри українського Уряду і партії, які їх делегували, а не лише Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

Про це заявила заступник голови фракції «Народний фронт» Вікторія Сюмар у четвер  в ефірі телеканалу «1+1».

«Кабінет міністрів – це колегіальний орган, і всі рішення там приймаються більшістю міністрів. Від «Народного фронту» там немає більшості міністрів - є Прем'єр-міністр і троє міністрів», - сказала вона.

«Там є міністр юстиції Павло Петренко, який робить багато позитивних речей. Це і люстрація, і дії, які спрямовані на відкритість органів влади тощо», - зазначила представник «Народного фронту».

«Арсен Аваков, який розпочав боротьбу з корупцією і забрав справу Бочковського з Генпрокуратури, бо вона там вмерти могла. Саме міліція взяла на себе відповідальність доводити її до кінця. І міністр культури В’ячеслав Кириленко - пакет по декомунізації є дуже важливим», - сказала народний депутат.

За словами Вікторії Сюмар, всі інші міністри - це квота політичних сил, які входять до коаліції, і саме ті, хто їх делегував до Уряду, мають нести відповідальність за своїх представників і за їхню роботу на цих посадах.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua