63 слідчих ГСУ МВС, які розслідуватимуть особливо важливі справи щодо корупції, будуть отримувати зарплату в 30 тисяч гривень – Арсеній Яценюк (відео)
субота, 4 квітня 2015, 13:00

У суботу, 4 квітня, під час виїзного засідання в Національній академії внутрішніх справ Уряд України ухвалив рішення про підвищення до 30 тисяч гривень заробітної платні слідчим в особливо важливих справах Головного слідчого управління Міністерства внутрішніх справ України.

Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк нагадав, що минулого тижня на розширеному засіданні колегії Міністерства внутрішніх справ України було заявлено про те, що слідчі в особливо важливих справах Головного слідчого управління Міністерства внутрішніх справ будуть отримувати по 30 тисяч гривень заробітної платні.

«63 слідчих за сьогоднішнім рішенням Уряду будуть отримувати по 30 тисяч гривень заробітної платні - щоб зробити перший крок у реальній боротьбі з корупцією в самій системі МВС», - наголосив він.

«Боротьба з корупцією – це дерегуляція і зменшення повноважень влади. Боротьба з корупцією – це належне розслідування кримінальних справ, доведення їх до суду і відповідальність, в тому числі тюремні терміни, визначені кримінальним кодексом. Боротьба з корупцією – це загальна економічна ситуація, у тому числі й рівень заробітних плат, грошового забезпечення, соціального, матеріального і медичного забезпечення для тих, хто воює проти мафії», - підкреслив Арсеній Яценюк. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua