Арсеній Яценюк: «Національна поліція - це інша якість відношення людини у формі до громадянина: повага, допомога, захист» (фото, відео)
субота, 4 квітня 2015, 13:05

Нова національна поліція має продемонструвати «іншу якість відношення людини у формі до громадянина України - повагу, відповідальність, допомогу і захист, - сказав у суботу, 4 квітня, під час виїзного засідання в Національній академії внутрішніх справ Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк.

Глава Уряду зазначив, що законопроекти з реформування МВС передбачають чіткі права і повноваження поліцейського: «Але закон має ще одну дуже важливу річ - поліцейський, який відповідає стандартам чесності, відповідальності й професійності, так само повинен отримати повагу народу України до себе». 

«Захист людини у формі, яка служить українському народу, - це є також філософія цього закону. В тому числі соціальний, медичний і матеріальний захист», - наголосив Арсеній Яценюк. 

Арсеній Яценюк наголосив, що запропонована Урядом реформа передбачає долучення до лав національної поліції виключно через конкурс: «У національній поліції повинна бути українська молодь, яка по-іншому вихована, яка має інше бачення, розмовляє іноземними мовами, яка просто інша».

Національна поліція, наголосив він, має продемонструвати «іншу якість відношення людини у формі до громадянина країни - повагу, відповідальність, допомогу і захист»: «Це те, що потрібно сьогодні Україні». 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua