Реформа МВС дозволить кожному українцю відчути, що країна змінюється на краще, - Вікторія Сюмар (відео)
субота, 4 квітня 2015, 15:45

Реформа МВС дозволить повернути довіру громадян та покаже кожному, що в Україні відбуваються зміни на краще.

Про це сьогодні заявила заступник голови фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар після завершення виїзного засідання Уряду в Національній академії внутрішніх справ, де відбувалась презентація майбутніх змін в системі МВС.

"Дуже сподобалася доступність цієї презентації, вона не юридична, а дуже людяна. Сподобалася історія прозорих офісів, історія з сервісами та запровадження нових електронних форматів, зокрема в контексті штрафів. Це все нові речі, які необхідні для змін", - сказала Сюмар.

Представник "Народного фронту" зазначила, що сама є водієм, і її також дратує, коли з водія намагаються здерти гроші, а не гарантувати йому безпеку на дорозі.

"Очевидно, коли їде патрульна машина, ти почуваєш себе безпечно, адже її завдання -патрулювати і забезпечувати правопорядок. Це набагато комфортніше для кожного українця, для кожного водія", - наголосила Вікторія Сюмар.

"Якщо вдасться до осені зробити речі, які були анонсовані, - це буде та річ, коли людина відчує, що в її житті, її країні щось змінилось на краще", - резюмувала народний депутат.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua