«Народний фронт молоді» долучився до благодійної акції «Дерево життя» (фото, відео)
понеділок, 6 квітня 2015, 03:00

4 квітня Всеукраїнська громадська організація «Народний фронт молоді» провела на території дитячої лікарні «ОХМАТДИТ» акцію «Дерево життя».

Команда молодіжки «Народного фронту» придбала саджанці та посадила їх на території дитячої лікарні.

Всі виручені кошти від цього заходу підуть на придбання апарату для розморожування крові для дітей, які проходять лікування в «ОХМАТДИТі».

За словами народного депутата Віталія Корчика, на сьогодні в лікарні такого обладнання немає, що значно ускладнює процес лікування хворих дітей.

«Під час акції кожен учасник отримав нагоду посадити власний саджанець зі своїм іменем, таким чином подарувавши життя не лише дереву, а й не одній врятованій дитині», - сказав він.

Голова Всеукраїнської громадської організації «Народний фронт молоді», народний депутат Олена Масоріна повідомила, що «акція направлена на допомогу дітям, щоб посадити «нове життя», яке буде цвісти радувати очі, тим більше дітки, які знаходяться на лікуванні, дуже потребують підтримки».

У свою чергу співзасновник ГО «Народний фронт молоді» Дарина Ледовських додала, що «діти, їх здоров’я та життя є найціннішим, що у нас є».

«Однак є дітки, які саме зараз потребують допомоги, тому сьогодні ми долучилися до зборів коштів на придбання апарату по розморожуванню крові для дітей, які проходять лікування в «ОХМАТДИТі», - сказала вона.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua