«Ні Москва, ні будь-хто інший не має права розповідати нам, яка повинна бути наша Конституція», - Арсеній Яценюк (відео)
понеділок, 6 квітня 2015, 13:01

В новому Основному законі повинні бути відображені інтереси всієї країни – «від Заходу до Сходу», - підкреслив Прем’єр-міністр України, лідер політсили «Народний фронт» Арсеній Яценюк під час засідання Конституційної комісії у понеділок, 6 квітня.

«Якщо ми кажемо про наш діалог зі Сходом, то це діалог виключно з законно обраними представниками Сходу країни, а не з російськими бандитами і терористами», - наголосив Арсеній Яценюк.

«Очікуємо виконання Росією Мінських домовленостей і проведення чесних і прозорих місцевих виборів, які відповідають стандартам ОБСЄ і ODIHR (Офіс ОБСЄ з демократичних інституцій та прав людини. – Ред.), щоби інклюзивний діалог підготовки до змін до Конституції обов’язково залучав представників всієї країни», - підкреслив Глава Уряду України.

Основний закон, підкреслив Арсеній Яценюк, буде писати «український Президент, українська Конституційна комісія, український Парламент, який потребує стійкої конституційної більшості в понад 300 голосів, щоб проголосувати за Конституцію, і український народ».

«Ні Москва, ні будь-хто інший не буде мати права розповідати нам, яка у нас повинна бути Конституція. Це наша країна і наша Конституція», - наголосив Прем’єр-міністр України

.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua