Олександр Турчинов: Донбас, як і Крим, - частина території України
понеділок, 6 квітня 2015, 15:08

Те, що стаття про «розмову» Путіна з російськими підприємцями щодо Донбасу з'явилася через три тижні потому, свідчить про спроби РФ легітимізувати та пояснити світу плани щодо поновлення агресії на Сході України. Про це сказав Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один з лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов у своєму коментарі.

«Інформацію про якісь «подарунки» з нашого боку Росії неможливо сприймати серйозно. Це більше схоже на хворобливі мрії людей, які сьогодні керують РФ», - сказав він, додавши, що Донбас, як і Крим, є невід'ємною частиною України.

Крім того, Секретар РНБО зазначив, що бюджетне фінансування окупованих територій в повному обсязі відбуватиметься одразу після відновлення контролю української влади над цими регіонами «та відновлення там дії українського законодавства і Конституції».

«Доки ці території залишаються окупованими Росією, їх бюджетне фінансування є неможливим, тому що Україна не фінансуватиме окупантів, терористів та війну проти власного народу», - наголосив Олександр Турчинов.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua