Генпрокуратура має відреагувати на антиукраїнську діяльність телеканалу «Інтер», - Сергій Пашинський (відео)
вівторок, 7 квітня 2015, 03:00

Фракція «Народний фронт» вимагає від Генерального прокурора Віктора Шокіна відзвітувати перед Верховною Радою щодо
підривної діяльності, яку проводить телеканал «Інтер» в інформаційному просторі країни.

Про це сьогодні із парламентської трибуни заявив голова Комітету з питань національної безпеки та оборони, народний депутат Сергій Пашинський.

«Телеканал «Інтер» договорився до того, що теракти, які постійно відбуваються в мирних містах на Сході України, нібито провокує українська влада для посилення своїх повноважень. А у нас Нацрада з питань телебачення та радіомовлення підписує мирову угоду з телеканалом «Інтер», - сказав він.

Сергій Пашинський зазначив, що фракція «Народного фронту» вимагає від Генерального прокурора у п’ятницю прийти до Парламенту і відзвітувати як ГПУ бореться «з внутрішніми ворогами країни, які воюють не на передовій, а в тилу країни».

«Проти нас іде війна по всіх фронтах. І з ворогами потрібно чинити відповідно», - наголосив народний депутат.

«Саме тому наша фракція вимагає, щоб уже сьогодні за основу та в цілому був проголосований закон, який не дозволяє продажним суддям відпускати корупціонерів під символічну заставу», - сказав представник «Народного фронту».

На думку Сергія Пашинського, корупціонерам та їхнім російським друзям дуже не подобаються гучні арешти, які відбуваються в країні, тому вони всіляко активізували свою підривну діяльність і чинять опір.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua