Ігор Лапін: «Свобода» не має морального права прикриватися Майданом (відео)
середа, 8 квітня 2015, 03:00

Представники партії «Свобода» мають аналізувати свою власну діяльність, а не прикриватися Майданом, інтереси якого вони
зрадили, коли потрапили до влади. 

Про це з трибуни Верховної Ради заявив народний депутат фракції «Народний фронт», командир роти «Захід» батальйону «Айдар» Ігор Лапін у відповідь на закиди депутатів «Свободи» на адресу Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка та його політичної сили.

«Я нічого не маю проти рядових членів «Свободи», але я маю проти верхівки політсили, яка за гроші олігархів веде антиукраїнську політику. Я хочу нагадати, що саме вами був призначений Генпрокурор Махніцький. Я хочу почути, можливо, ви мені скажете, кого посадили за Майдан, і не треба тут розповідати пафосно про зради з трибуни», - наголосив Лапін.

Він також зазначив, що його побратими з Самооборони Майдану та бійці зі «Свободи» зараз воюють на фронті, «а ті, хто знаходиться в Парламенті, мають спільно ухвалювати закони».

«Якщо у когось чешуться кулаки, я готовий піти в спортзал, а тут, будь ласка, не гримайте і не ламайте трибуну. Це все, на що ви здатні - вийти і когось звинуватити, а самі своїми діями «спалили» інтереси Майдану. Не одні ви там були! Слава Україні!», - резюмував Ігор Лапін.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua