Тепер кожен громадянин може онлайн отримати всю інформацію про всі суб'єкти підприємницької діяльності, – Арсеній Яценюк про електронні сервіси Мін`юсту та відкритий ЄДРПО (фото, відео)
середа, 8 квітня 2015, 15:09

«Тепер кожен громадянин України може тримати будь-яку інформацію про всі суб'єкти підприємницької діяльності, які зареєстровані в Україні. Не стояти в черзі, не платити хабарі, не чекати три тижні - а просто вдома на комп’ютері заповнити заявку, провести платіж і роздрукувати довідку», - сказав Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк на засіданні Кабінету Міністрів у середу, 8 квітня, під час презентації електронних сервісів Міністерства юстиції та відкритого Єдиного державного реєстру підприємств та організацій.

Така послуга, повідомив він, коштує 45 гривень, які нараховуються до Державного бюджету України.

Арсеній Яценюк наголосив не необхідності переведення роботи всіх органів виконавчої влади на систему електронного урядування, «спрощення надання послуг, відкриття реєстрів».

«Це фактично нові підходи в країні, де не стоять в чергах, не платять хабарі, а за простою електронною системою отримують довідку - яка не має печатки, але є таким самим юридично значимим документом, як і з десятками підписів і десятками печаток», - підкреслив Глава Уряду.

Електронні сервіси Міністерства юстиції України: http://new.minjust.gov.ua/ua/services

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua