Олена Масоріна - сильна людина, яка йде до Парламенту у складі сильної команди «Народного фронту»: люди, яким допомогла волонтерка (відео)
понеділок, 29 вересня 2014, 16:49

Бійці, які воювали в зоні АТО, та колеги-волонтери кандидата у народні депутати від Політичної партії «Народний фронт» Олени Масоріної, засновника фонду допомоги армії «Волонтерська сотня «Україна-Світ», нагородженої «Орденом княгині Ольги» III ступеня, розказали свої історії співпраці з активісткою.

Зокрема, двоє кадрових офіцерів-десантників, які пройшли Слов’янськ та охороняли склади зі зброєю в Артемівську, розповіли, як О. Масоріна допомагала їм з амуніцією та тепловізорами. Сьогодні офіцери проходять процес реабілітації в Києві і у вільний від медичних процедур час вже самі, в міру можливостей, працюють у якості волонтерів. Вони допомагають своїм побратимам, що під обстрілами, які продовжують бойовики попри «перемир’я», та тримають бойові позиції на Сході України.

«Ми упевнені, що Олена зробить багато чого корисного і в Парламенті», - кажуть хлопці.

Анна Литвин - адвокат, який займається справами активістів Майдану та тих, хто постраждав під час АТО на Донбасі, познайомилася з Оленою у грудні минулого року під час революції.

Вона розповіла, як волонтерка вивозила людей під кулями на вулиці Грушевського. А трохи пізніше дівчина допомагала відправляти тяжко поранених за кордон.

«Олена – сильна людина, і я рада, що вона йде в сильній команді», - каже адвокат Майдану.

Вікторія Рубцова - мама активіста Автомайдану, побитого «Беркутівцями», розповіла, як Олена з іншими активістами допомагала її сину стати на ноги. Нині хлопець теж став волонтером.

Інша мама пораненого бійця АТО Василя Петрінка – Ірина – розповіла свою історію. Її сину після дуже важкого поранення голови не давали ніяких шансів на виживання. Нині хлопець уже повертається до нормального життя.

Офіцер-десантник, учасник бойових дій на Донбасі, який, зокрема, виконував бойові завдання під Слов`янськом, - про те, як фонд Олени Масоріної допомагав солдатам.

Офіцер-десантник, учасник бойових дій на Донбасі, який охороняв склади зі зброєю в Артемівську, - про те, як Олена Масоріна допомагала солдатам.

Ганна Литвин - адвокат Майдану, Небесної сотні та постраждалих в АТО, - про знайомство і роботу з волонтеркою Масоріною.

Вікторія Рубцова - мама активіста Автомайдану, учасниця Революції гідності, - про співпрацю з нинішнім кандидатом «Народного фронту» Оленою Масоріною.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua