У справі Гордієнка влаштували шоу для дискредитації коаліції, - Вікторія Сюмар
середа, 8 квітня 2015, 19:21

Під час сьогоднішнього спільного засідання двох парламентських комітетів, на якому розглядалися заяви екс-керівника Держфінінспекції Гордієнка, деякі політичні сили не мали наміру розібратися у ситуації, а влаштували .

Про це написала на своїй сторінці у Facebook голова Комітету з питань свободи слова, заступник голови фракції «Народний фронт» Вікторія Сюмар. 

«Виходить відсторонений чиновник і каже: Яценюк вкрав 7 млрд. Кабмін проводить розслідування, дає документи і показує, що цифра ця за 2007-2014 роки. Комітет нібито профі у боротьбі з корупцією розглядає і питає чиновника: у ваших актах хоч десь фігурує Яценюк? Той каже: ні», - сказала Сюмар.

«Після цього нібито профі з комітету з протидії корупції пропонують створити робочу групу з них, з профі, для фахового вивчення питання і розгляду всіх документів та звітів ГПУ та Кабміну. Вони кажуть ні і голосують за створення політичного інструменту - спеціальної комісії Ради, де будуть ніякі не профі, а "найбільш горласті хлопці"...», - пише вона.

«Що це дасть? Одне: яскраве шоу та картинку. Навіщо? Бо комусь треба не правда а довге шоу "Лінча над прем'єром". Кому це треба? Тим, хто хоче дискредитувати все і всіх, зруйнувавши залишки довіри до коаліції. Після цього знову спитають: а чому нікого не посадили? А тому що завдання - не правда і не правосуддя. Завдання - шоу... Чесно? Дістало», - наголосила Вікторія Сюмар.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua