Заява глави Міноборони про добровольчі батальйони дестабілізує ці підрозділи, - Міністр МВС
вівторок, 30 вересня 2014, 03:00

Заява Міністра оборони Валерія Гелетея щодо того, ніби в передвиборчих списках партій немає справжніх героїв, дестабілізують батальйони спецпризначення МВС.

Про це в інтерв’ю журналу «Фокус» заявив Міністр внутрішніх справ, кандидат у депутати до Верховної Ради від політичної партії «Народний фронт» Арсен Аваков.

Водночас він висловив переконання, що за фактичного перебування держави в умовах війни два керівники найбільших силових відомств не повинні публічно з’ясовувати стосунки.

Втім, за словами Міністра, є одне виключення.

«Міністр оборони Валерій Гелетей дозволив собі публічні вислови, що дестабілізують мої підрозділи. Мені довелося відповісти так само. Я кілька разів попереджав, щоб він не виносив таке обговорення на публіку», - заявив глава МВС.

За словами Арсена Авакова, добровольцями в армії, Нацгвардії та спецбатальйонах МВС служить чимало людей – близько 7 тис. осіб.

«Зараз вони тримають лінію фронту й повинні знати, що про них, принаймні, думають добре, бо платять їм відверто погано – у нас просто немає іншої можливості», - наголосив він.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua